top of page

Na een aantal jaren met veel plezier les gegeven te hebben als docente tekenen/beeldende vorming in het voortgezet onderwijs, is het idee voor Kinderkunstklas ontstaan in 2003, in samenwerking met mijn beste vriendin Joyce. Samen hadden we een droom: kunst maken met kinderen voor de school. Ons hele plan was op papier compleet toen Joyce plotseling verongelukte. Toch besloot ik onze droom verder uit te werken en Kinderkunstklas in praktijk te brengen.

 

Na een paar jaar alleen gewerkt te hebben, versterkt Manon Boes sinds 2006 met veel enthousiasme Kinderkunstklas. Wij staan voor kwaliteit, creativiteit en maatwerk. We werken al jarenlang nauw samen met diverse culturele instellingen en aanbieders en ontmoeten graag de school om met elkaar tot betekenisvolle kunsteducatie te komen. Door samen op zoek te gaan naar de verbinding ontstaan er vaak mooie inspirerende projecten. In ons werk combineren wij creativiteit en beeldende kennis met onze organisatorische talenten. Door goed te luisteren naar de vraag van de school, komen we samen tot een passend plan. Een plan waarbij de leerling zijn creatieve vaardigheden leert te gebruiken en tegelijkertijd plezier beleeft en trots is op wat hij maakt.

 

Kunst in school gemaakt door de leerlingen zelf geeft de school een sfeervolle uitstraling en werkt mee aan een inspirerende leeromgeving!​


OVER Kinderkunstklas

over foto kinderkunstklas.jpg
IMG_3792.jpg

Daphne Snellaars

Manon Boes

bottom of page