CULTUUR MET KWALITEIT

Kinderkunstklas werkt op maat in het kader van CMK (Cultuur met Kwaliteit). Wij ontwikkelen en geven CMK workshops aan kinderen waarbij we aansluiten bij de lesstof en wensen van de school.

 

Ook geven we docententrainingen Beeldend op het gebied van CMK. Dit doen we samen met Bikcollectief. Samen hebben we een CMK training ontwikkeld waarin wij docenten handvatten geven om het vak beeldend te integreren in het normale lesprogramma. Wij sluiten daarmee aan bij de reguliere vakken en 21st Century Skills. In een training leer je hoe jij een goede beeldende CMK les ontwikkelt en hoe je de leerlingen hierbij inspireert. Je krijgt tips hoe een les zinvol te evalueren. Daarnaast worden er veel technieken en materialen uitgeprobeerd en coachen wij docenten in de klas bij het geven van een beeldende workshop. Wij helpen graag om het vak beeldend een vaste plek te geven binnen de school!

‚Äč

Deze CMK training wordt op maat gemaakt in overleg met de school, samen komen we tot een inspirerende training. Voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek kun je contact opnemen met Kinderkunstklas, Daphne Snellaars, telefoonnummer: 06-28853918.

 

Film in het kader van Cultuur Met Kwaliteit Tilburg